Konijntje Jacky

Konijntje Jacky

Paar weken terug had ik inspiratie om een konijntje te maken. Het beeld zat geheel in mijn hoofd nu moest het alleen nog uit mijn haaknaald komen. Garen gehaald stof had ik nog pen en papier bij de hand en daar ging ik. Vol goede moed gestart hoofdje gemaakt passen en meten zitten de oogjes wel goed ach ja perfectie zit natuurlijk om de hoek. Nu het snuitje ……. uithalen en opnieuw…….. uithalen en weer opnieuw…….. enz. Waarom wilden dat nu niet lukken waarom was het plaatje zo duidelijk in mijn hoofd maar de uitwerking was knudde. Toch maar een neusje gemaakt misschien helpt dat wel met de vorm van het snuitje maar nee dat hielp ook niet. Heb het weg gelegd, wel in het zicht natuurlijk. Heel gemeen voor mezelf maar in mijn hoofd moest het blijven malen. Nou dat lukte 2 weken later had ik hem goed in 1x. Het lijfje en de armpjes waren zo klaar helemaal trots op mezelf. De voetje ja die moesten groot maar niet te groot als hij staat moet het nog wel een beetje kloppen. Nou je raad het al eerst blij en plop perfectie zat weer om de hoek. Gelukkig was het geen grote verandering alleen een paar toertjes minder. En even vast maken armpjes en voetjes zijn beweegbaar. De oren o wat leuk die moesten super groot en lang ik zeg, gelukt een leuk stofje erop en vastmaken maar. Het konijnen staartje mag in al zijn fluffyheid niet ontbreken. Nu had ik een konijntje en was ik super trots op mezelf dat had ik gemaakt!! Maar na goed kijken miste ik toch wat en ja hoor het was overduidelijk. Ze was naakt!!  Een vestje met schulprandjes zal haar fantastisch staan en wat liefde op de voetjes is nooit weg, behalve als hij staat dan hihi. Pimpen maar met de kraaltjes.

Nu, ja nu ben ik tevreden…

 

Patroontje via mail of www.facebook.com/MadebyJ.4kids via pb. (3,50)