Knuffels

Hier weer een berichtje van mij. Privé problemen zorgen voor geen berichtjes maar we zijn er weer. Ben wel aan het ontwerpen bezig geweest. Na de super leuke knufkussen Jelly zijn er nog meer knufkussens bij gekomen zoals knufkussen Wolkje, Ster en de super leuke Sneeuwpop. Ze zijn zo gemaakt dat iedereen die kan haken ze ook kan maken. Het is niet net als bij amigurumi dat je ze in een spiraal vorm haakt maar gewoon recht en dan keren. Zelfs de ster wordt gesloten en ga je keren. De gebruikte garens zijn Scheepjes softfun en Sweetheart soft. Ze zijn te koop bij Marietdesign.

In november heb ik ook nog meegedaan met een ontwerpwedstrijd met het thema feest. Nou dat was wel moeilijk verzinnen. Dit omdat allerlei feestdagen ook mochten. Maar even in mijn to do book gekeken en toch maar snel een keuze gedaan. Het werd een meisje met een Christmas cake jurk. Kerst is mijn favoriete feest dus kleurtjes kiezen maar. En omdat ik ook al een eigen pop heb gemaakt was het wat makkelijker natuurlijk moest ik de pop wel aanpassen maar de basis was er al. Hier uit werd Noëlle geboren een echte Christmas cake princess. Gebruikten garen is Scheepjes catona. Het patroon hier van moet ik nog uitschrijven maar gelukkig duurt kerst 2021 nog wel even.

Dit jaar gaan we er weer lekker voor heb al een baby dekentje gemaakt met Durable cosyfine faded en cosyfine heerlijk zacht garen en een super leuke Ster slinger van bijna 2meter overal op te hangen van Scheepjes softfun en twinkle (Ster slinger info op facebook) En ben bezig met een super leuk nieuw project met leuke kleurtjes maar daarover krijg je de volgende keer wat meer info.

Wil je info over de knufkussens stuur maar een berichtje dit kan ook via facebook.

Heel veel haakplezier!!!