Klein prinsesje

Het was even stil maar ik heb niet stil gezeten. Had een aantal bestellingen die af moesten. En ondertussen met mijn restjes garen aan de slag. Wie heeft ze niet restjes garen…

Heb een leuk basispopje gemaakt en er 3 gemaakt. De randjes zijn toegevoegd in het patroontje op de kleur van de prinsesjes. Dit zijn wat simpele randjes maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. En dat is nu zo leuk aan dit popje je kunt zelf je eigen randjes verzinnen of bestaande randjes toevoegen. Zo creëer je een eigen prinsesje ook de kleurnr zijn niet toegevoegd, heb niet bij elk restje nog een nummer. Wil je toch garen kopen met de 25gr bolletjes kom je al een heel eind. Ze zijn van katoen en 15cm hoog leuk voor de kinders om mee te spelen let wel op er zitten veiligheids oogjes in spelen er hele jonge kinderen met de poppetjes borduur dan oogjes.

De haren van het Roze prinsesje wordt eerst als lapje gehaakt. Staps gewijs probeer ik uit te leggen wat je dan moet doen. De Blue en Yellow werk ik vanuit de magische ring. Maar vind je dit allemaal te moeilijk of niet leuk kan je altijd haren knopen en langer haar maken. En een leuke vlecht of opsteken is dan ook super leuk. Genoeg ideetjes om er wat moois van te maken.

En om het nog leuker te maken het patroontje is GRATIS!!

Veel haakplezier!!