Evie

Mag ik jullie voorstellen aan Evie mijn nieuwste patroontje.

Het heeft even geduurd maar ze is er. Al heb ik niet stil gezetten hoor. Ben bezig met 2 nieuwe patroontjes maar 1 is voor het voorjaar en daar zitten nog een aantal puntjes in die ik moet veranderen.

Maar eerst Evie!! Ze is niet groot haar lijfje en hoofdje zijn net zo groot als mijn hand. Ze is gemaakt om te zitten. Dus wat versteviging in haar zit vlak mag dan ook niet ontbreken.

Ze is ontstaan door dat ik een snel te maken poppetje wilden. Zelf maak ik vaak amigurumi’s die beweegbare armpjes en beentjes heeft. Maar wilden nu wat vaste delen dus voor iedereen te maken. En met wat lossen plukjes en kwikjes start ze de pan uit. 

Haar jurkje is met een leuk patroontje net even wat speelser. En als je eenmaal weet hoe je die toeren moet doen lijkt het al wat makkelijker te worden.

Met wat blush op de wangetjes komt ze nog meer tot leven. En kijk nou wat een lief neusje. Ik ben verliefd!!

Gehaakt met Scheepjes Catona omdat dat een beetje m’n favorieten garen is.

Je kunt haar na wens elke kleur geven die je wilt met 3 bolletjes wol en als je goed oplet kan je met de huidskleur er nog 1 maken. De haren net niet. Ik ben super blij met haar ik hoop jij ook!! 

Ze is te vinden op m’n Etsy site.