knufkussen Jelly cal!!!

Ja ik ga het nu echt proberen, een cal!! Staat nu op facebook en instagram. De cal komt 8 juli en bestaat uit 4 delen in 2 weken. Dit is te doen!! Ja ik denk het wel.

Dit is Jelly super lief en heerlijk zacht☺️ Heb haar in deze mooi kleur gemaakt en zo werd ze nog mooier. Ik zeg ze/haar omdat ik het gewoon leuk vind en die wangetjes zo heerlijk roze.

Maar nu over de cal, in 2 weken deze lieverd of hoelang jezelf nodig hebt. Ze gaat van start op 8 juli op de facebook groep made by J.4kids haakgroep. Je moet dan wel lid worden anders zie je het patroon niet. Er is een garenpakketje te bestellen bij www.marietdesign.nl/garenpakket-cal-2 je kunt 2 kleuren kiezen of gewoon deze kleuren aanhouden. Hopelijk hebben jullie er ook zo’n plezier van ik wel en ga mijn best doen om jullie te helpen en te begeleiden om net zoon leuke Jelly te maken.

Waar komt dit toch vandaan tja Corona tijd….. Ik was bezig met een bestelling en dit deed me zo denken aan de zee, zeelucht het strand en zand. Ik woon in een dorp aan zee en kom geregeld bij de strandtenten om te genieten van de rustgevende uitzicht. En nu met deze Corona tijd was dit uitgesloten alles dicht geen heerlijke latte of heerlijk lunchen/dineren nee niks ook het strand is afgesloten. Maar niet teveel afdwalen ik was met die bestelling bezig en daar popte gewoon een zeehond in mijn hoofd. Nou je raad het al bestelling opzij en snel zeehond maken (knufkussen zeehond) zo lief, proef model werd al snel ingenomen door mijn man haha dus nog maar eentje maken. En zo popte knufkussen walvis in mijn hoofd en die is ook zo lief. En omdat er toch wat mensen enthousiast waren zijn het nu ook super leuke haakpatronen geworden. Maar ik wil toch mijn liefde delen en vandaar de cal wilden ook niet iets moeilijks maar wel speciaal en daar kwam Jelly met zijn lieve suffen slaperige blik. En die hou ik er ook in haha. Ook wilden ik het toegankelijk maken voor elke haakster geen spiraal haken maar gewoon heen en weer. En dat is me denk wel gelukt, hoop ik.

Veel haakplezier en hopelijk tot snel op de haakgroep!!!