Bunny Kikky

Ja weer eens iets nieuws mijn kleine bunny Kikky een super leuk setje. Een amigurumi, knuffeldoekje en een bijtring. Amigurumi maken creëren is natuurlijk mijn ding een bijtring kan ik ook nog wel maar een knuffeldoekje dat is even wat anders. Niet omdat het moeilijk is maar meer omdat je zoveel aan het tellen bent. Zo van ben ik al op de hoek o even tellen of uit halen omdat ik vergeet te tellen tja hij moet wel kloppen. Als hij plat op de tafel ligt en je miste een steek dan zie je dat echt heel goed. Met een amigurumi is dat iets minder. Maar wie niet waagt toch….!! Mijn best gedaan en 3 super leuke bunny’s gemaakt. Het is wel heel iets anders voor mij maar toch heel leuk om te maken. En als je heel goed kijkt zie je een ander vriendje van mij in det lieve konijntje en dat is Egor het rendier. Die ga ik nog opnieuw nakijken en nog wat verbeteringen maken aan dat patroon en ook in het catona maken het origineel is van stonewashed en softfun. Misschien ook wel leuk om Bunny Kikky in stonewashed te maken wie weet 😉

Gebruikte garen is wederom Scheepjes catona. Dit omdat het zo lekker weghaakt en zacht aanvoelt het aantal kleuren is ook fijn, lekker veel keuze. De kleuren van Kikky deden mij denken aan de lente heerlijke frisse kleurtjes.

Waar ben ik nog meer mee bezig o ik kan er nu wel een boekwerk van maken. Binnenkort weer 3 nieuwe patroontjes en hopelijk snel daarop nog een nieuw patroon. en als ik even tijd heb pak ik nu de cal van Hesrts xxl de vlinder ben hem aan het maken in rosé en clay. en ik ben ook bezig met de Nordic Forest mystery cal van Lille Liis eentje is er al af dat is de Marty the Moose was echt super leuk om te maken het garen is ook heerlijk. Garen van de cal is van drops merinos extra fine zeer zacht voor de vingers en het glijd door me vingers misschien toch een warm dekentje maken haha creatieve geest stopt niet. Maar denk dat heelveel haaksters dat hebben. Je bent ergens mee bezig en voor je het weet plopt er iets nieuws op in je hoofd weet niet waardoor het komt maar het gebeurt. Is het iets wat je ziet het garen de steken ga daar maar niet over nadenken anders brengt het me vast nog meer ideetjes.

Vind je Bunny Kikky lief ze staan als 3 lossen patronen in m’n Etsy shop.

www.etsy.com/nl/listing/979297180/bunny-kikky-bijtring www.etsy.com/nl/listing/993264495/bunny-kikky-knuffeldoekje. www.etsy.com/nl/listing/979314688/bunny-kikky

Veel haakplezier!!!!! J