Mijn eerste bericht

Hallo wereld!

Mijn eerste keer op mijn blog en ik zal me even voorstellen

Ik ben Jacqueline ben getrouwd en heb 3 fantastische volwassen zonen. Woonachtig in de gemeente Katwijk een mooie plaats gelegen aan de zee. Na vele hobby uitgeoefend te hebben ben ik bij de haaknaald blijven hangen. Maak vele amigurumi’s, zoveel mogelijk gratis maar af en toe een mooi kooppatroon super leuk. Welke haakgurumi vind dat nu niet leuk. Ook ben ik wel bezig met cal’s heb zo mij favorieten op facebook. En ojee wat zijn er veel op facebook maar het is heel erg leuk om daar doorheen te browse en al het mooie werk van andere te bewonderen. Ook ik ben begonnen met patroontjes te ontwerpen en wil ze verkopen en hier en daar natuurlijk ook iets gratis plaatsen. Ze zijn nu nog alleen in het Nederlands maar hoop ze ook in het Engels en in het Duits te vertalen. Vergeet natuurlijk niet mijn facebook leuk te vinden en op instagram ben ik ook te vinden.

Veel haakplezier!!

Jacqueline